Svedex staalboek


Voor Svedex, toonaangevend producent van binnendeuren, kozijnen en schuifsystemen heeft Rima Benelux een op maat gemaakte monster koffer geproduceerd. Deze omvat een Svedex koffer met daarin twee opbergmappen. In de opbergmappen zijn twee monsterkaarten opgeborgen, welke zijn ingehangen in het mechaniek.

De Svedex koffer is vervaardigd van 700 grams karton en afgewerkt met een milieuvriendelijk mat laminaat. Tevens is de koffer voorzien van een kunststof sluiting en handvat.

De Svedex opbergmappen zijn vervaardig van 920 grams karton met FSC-keurmerk. De mappen zijn aan de buitenzijde  full colour bedrukt en in de rug voorzien van een grijpgat afgewerkt met een metalen signaalring.

De Svedex monstermappen zijn net als de koffer vervaardigd van 700 grams (FSC) karton. Deze mappen worden voorzien van monsters van de Svedex binnendeuren. De monsters worden in een speciaal op maat gemaakt schuiminterieur ingepast. 

Door het gebruik van 700 grams en 920 grams karton ontstaat er een efficiënt, licht en draagbaar pakket voorzien monsters van de Svedex Ambiance en Svedex Pure collectie.

Svedex monster koffer voor het opbergen van stalen van de Svedex Ambiance en Svedex Pure collectie


NederlandsEngelsDuitsFrans
Ringbanden op maat gemaakt