Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag, actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, de internationale focus is vooral gericht op de food- en agribusiness. 

De Rabobank heeft een traditie in het midden- en kleinbedrijf en met name in de agrarische sector. Door op coöperatieve basis samen te werken is een financiële instelling ontstaan die het klanten mogelijk maakt om hun financiële ambities in te vullen. Dit vormt het kompas van de Rabobank Groep: ze wil het mensen en ondernemingen mogelijk maken om onafhankelijk en volwaardig deel te nemen aan het economische verkeer. (
Bron: Jaarverslag 2010, hoofdstuk Profiel Rabobank Groep, pagina 6)

In samenwerking met De Regiekamer heeft Rima Benelux een luxueuze multifunctionele drieslagmap ontwikkeld voor RABOBANK Grootzakelijk & Private Banking.

In de map worden een A4 schrijfblok, 2 CD's en een rapport aangeboden, daarnaast is er plaats voor 2 visitekaartjes. Het schrijfblok is op iedere pagina bedrukt met het Rabobank logo en heeft een omslag bedrukt in fullcolour.

Door gebruik te maken van een schuiminterieur, welke omplakt is met full colour drukwerk, heeft de map een chique uitstraling. Tevens worden de items hierdoor perfect op z'n plaats gehouden. Een blinde magneetsluiting en een gefreesde rug maken het geheel compleet.

 

NederlandsEngelsDuitsFrans
Ringbanden op maat gemaakt