Trespa documentatie pakket

Voor Trespa International BV, wereldwijd marktleider van hoogwaardige panelen en decoratieve gevelbekleding, heeft Rima Benelux een uitgebreid documentatie pakket ontwikkeld dat bestaat uit een ringband, een koffer en een luxe opbergmap.

Voor het documentatiepakket is een keuze gemaakt uit verschillende materialen.

De luxe Trespa opbergmap is vervaardigd van 700 grams karton. De map is full colour bedrukt en tweezijdig mat gelamineerd. Doordat er gebruik gemaakt is van uitgestanste flappen en een sluiting dmv een elastiek is de map zeer praktisch in het gebruik.

De Trespa koffer is vervaardigd van 920 grams karton met FSC-keurmerk. De koffer is tweezijdig beplakt met full colour drukwerk, gestanst en voorzien van drukknopen en een handvat.

De Trespa Documentatie map is een zeer uitgebreide 3-slagmap. Op de binnenzijde van het voorplat is een schuim-interieur gemonteerd. Hierin worden monsters van Trespa panelen opgeborgen. Daarnaast is er een kleurenwaaier opgenomen voor de collectie decoratieve gevelbekleding. De map is tevens voorzien van een mechaniek op het derde plat. Juist door deze keuze wordt er een efficiënte indeling van de map verkregen.


 

NederlandsEngelsDuitsFrans
Ringbanden op maat gemaakt